ZZ "Kalem voće"

Nalazimo se u Rasinskom okrugu, u mestu Ljubava, u blizini Kruševca. Ovo mesto na obali Zapadne Morave je poznato kao centar kalemarstva i proizvodnje visokokvalitetnih loznih kalemova i vocnih sadnica.U našem rasadniku možete naci sve vrste sertifikovanih i standardnih loznih kalemova i vocnih sadnica svih vrsta voca, kako onih za podizanje vocnjaka, tako i ukrasnih sadnica kojima možete ulepšati svoje dvorište. Jedni smo od retkih koji imaju pratecu dokumentaciju i sertifikate za sve sadnice koje prodajemo.

Kupovinom sadnog materijala u rasadniku ZZ Kalem Voce dobijate svu pratecu dokumentaciju koja je potrebna za dobijanje podsticaja od države za podizanje vocnih zasada.
Naša celokupna proizvodnja podleže strogom inspekcijskom nadzoru od strane strucnih službi koje redovno vrše preglede sadnog materijala,tako da možete biti sigurni da cete dobiti potpuno zdrav sadni materijal.Ukoliko niste u mogucnosti da posetite ni jedno od naših prodajnih mesta,postoji mogucnost porucivanja robe telefonom ili e-mail-om i dostavljanja na kucnu adresu.
Naš rasadnik ima tradiciju proizvodnje od preko 50 godina. To je tradicija koja se prenosi sa generacije na generaciju do današnjnih dana.

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!